Det at amerikanerne utviklet internett for militært bruk den gangen da den kalde krigen var kald og verden delt i to er helt glemt. Folket har tatt over og nettet brukes i dag for å gjøre verden mindre, ikke for å dele den i to. I dag trenger du ikke å leke med et radioapparat for å dyrke ditt vennskap med en annen på den andre siden av kloden. I dag kan du chatte med venner over hele verden på en mye enklere måte. Utviklingen har vært enormt spennende. Helt fra da de kommuniserte via nettet ved hjelp av koder på sorte skjermer til i dag. Nå ser vi både filmer, bilder og ord. Direkte om vi vil det. Verden har definitivt blitt mindre og vennene nærmere.

Nettcasinoer i dag

Alle bransjer som har tålt overgangen til en mindre, digital verden, har hatt sjansen til å virkelig ekspandere. Heldigvis har spillbransjen fulgt med helt fra den spede starten der alle kunne delta på nettet og utviklet bedre og bedre spill i takt med den teknologiske utviklingen. Norske spilleautomater 2018 har hengt med i utviklingen frem til i dag.

Utviklingen fra internetts barndom frem til i dag

Spillbransjen har hengt med i utviklingen helt fra internettets barndom og helt frem til i dag. Det er flere profesjonelle spillutviklere som står bak og som også bidrar til å fremme en god utvikling. Det at grafikk og bilde har blitt så utrolig bra, skyldes en mengde flittige utviklere som stadig har funnet nye løsninger. Utviklingen helt fra den sorte skjermen med hvit skrift, der du måtte skrive alt i koder og frem til i dag der du bare klikker på linker – den har virkelig vært spennende å observere.Så gjenstår det å se om de neste årene blir like spennende å følge med på.