Mange nordmenn er nysgjerrige på poker etter å ha hørt og lest om spennende pokerturneringer med millioner i gevinstpotten. Poker er et morsomt og sosialt spill, og det finnes mange gratis pokerskoler på nett. For å bli en god spiller må du selvfølgelig øve mye, her er nettpoker et godt alternativ til vanlige pokerlag.

Enten du velger nettpoker eller live poker, så må du ha tålmodighet til å lære spillet. Det høres kanskje innlysende ut, men jo mer du spiller, jo bedre blir du. Prøv å bli kjent med dine egne styrker og svakheter som pokerspiller, og jobb hele tiden med å forbedre taktikk og spillemønster.

Lær de grunnleggende reglene

Poker er både morsomt og enkelt å lære, men i motsetning til andre casinospill så handler poker også om ferdigheter, ikke bare om flaks. Det lønner seg derfor å sette seg godt inn i de grunnleggende pokerreglene. Det er for eksempel viktig å vite hvilke hender som skal spilles, og hvilke som skal kastes.

Det er mange måter å lære seg spillet på. På nett kan du begynne å spille med lekepenger og gå videre til ekte penger. Du kan lese bøker, artikler på internett, eller bli kjent med noen som allerede spiller. Poker er sosialt, så snakk gjerne med andre spillere og dra nytte av deres erfaring.

Bankroll management

Spill helst med ekte penger på nettpoker, da blir spillet mest realistisk. Men ikke spill med for store summer til å begynne med. Det er viktig å ha kontroll på økonomien, uansett om du spiller på odds, poker, eller andre pengespill. Legg derfor en god strategi, for å unngå å spille over evne.

Som fersk pokerspiller er det viktig å ha tålmodighet til å bygge opp en bankroll fra grunnen av. Begynn med å sette av et lite beløp, og tenk på dette beløpet som en investering. Hvis du hele tiden må fylle på bankrollen din med nye innskudd, så bør du heller ta mindre risiko.