Er du en av de som elsker Apples datamaskiner? I denne artikkelen skal vi se nærmere på ulike Macer og utstyr du kan ha til disse. Det finnes mange ulike typer Applemaskiner der ute, alt avhengig av hva du er ute etter. Er du en av dem som ønsker en stasjonær maskin til de litt tyngre programmene? Da er det iMac som gjelder. Den er god til redigering av grafiske ting.

Ute på farten

Eller er du av de som beveger seg mye og sitter mye på kafeer, eller har kontor på forskjellige steder? Da kan en Macbook Pro være noe for deg. Den er kraftig, og tar seg av alt du trenger fra videoredigering, bilderedigering, til ulike musikkprosjekter. Dersom du ønsker forskjellig tilbehør klikk her. Finn alt fra en USB-hub til Airpods du trenger for å fullføre dine prosjekter.

Velg den du liker best

En vanlig Macbook har mye av ytelsen som en Macbook Pro og iMacen har, men passer best dersom du skal bruke den til litt av hvert. Slik som å skrive, surfe på nettet, eller jobbe med mindre grafiske prosjekter. Velg den macen som passer for deg, enten det er Macbook Pro, iMac eller den vanlige Macen. Du kommer ikke til å bli misfornøyd med valget.